Mer om verksamheten

Välkommen till oss på familjedaghemmet Pyret i Årsta!

Söker du barnomsorg för ditt barn i en liten grupp med en trygg vuxen och en välplanerad pedagogisk verksamhet i Årsta så har du kommit rätt!

Jag som driver Familjedaghemmet Pyret heter Linda Olsson Antai och är utbildad förskollärare med mångårig erfarenhet av att arbeta inom barnomsorgen.

Verksamheten bedrivs i mitt hem som är en rymlig 5 rums lägenhet här i Årsta med närhet till Årstaskogen och många roliga parker som inbjuder till härliga lekstunder tillsammans!

För bilder, klicka här.

Jag som förskollärare och dagmamma tycker att det allra viktigaste för att barnen ska må bra och utvecklas är att barnen känner trygghet och tillit till de vuxna som finns i deras liv. Min verksamhet ska fungera som ett komlipliment till hemmet där jag erbjuder en pedagogiskt stimulerande miljö, ett härligt kompisgäng med ett positivt och inkluderande klimat samt en engagerad och närvarande vuxen.

Jag lägger stor vikt vid barnens sociala utveckling och arbetar för att de ska utveckla en god självkänsla och ett gott självförtroende inför lärande.

Det ska vara roligt att lära sig!

Barnen ska känna att:  ”Jag kan” och ”jag är bra på att lära mig nya saker”.

Genom de trygga och positiva relationer de bygger här i vår lilla grupp så får de också ett socialt själförtroende som de har nytta av hela livet. Den gyllene regeln att ”behandla andra så som du vill att de ska behandla dig” lägger grunden för våra relationer i gruppen.

Barnen ska känna att: ”Jag är jättebra precis som jag är”, ”Jag är en bra vän och förtjänar att andra behandlar mig väl” och ”Vi är alla olika men ändå lika och det är bra!”.

För mer information om hur du kontaktar mig eller ställer er i kö till min verksamhet, klicka här.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>