Dagmamma i Årsta

Läsåret 2015/2016 Firade vi dagmammor 10 år tillsammans!

Beslutet att ”sadla om” till att börja arbeta som dagmamma från att ha arbetat som förskollärare i den kommunala förskolan är ett av de bästa besluten jag gjort. Under dessa år har jag inte bara fått äran att arbeta med fantastiskt fina barn och familjer, som jag lärt känna på ett sätt som jag förmodligen inte hade gjort som ”en i mängden” på förskolan, utan även fått två underbara dagmammekollegor som precis som jag verkligen brinner för sitt arbete med barnen. Tillsammans med alla dessa härliga barn har vi utvecklats och förundrats och åren har bara svischat förbi! Tänk att det redan gått 10år!

Trots att vi funnits här i Årsta så länge så vet tyvärr inte alla om att vi finns eller hur man går tillväga för att få en plats hos oss.
Vi finns med i samma kösystem som alla förskolor i stockholmsstad. Ansöka gör man på stockholmsstads hemsida -Min barnomsorg, sedan klickar man sig fram till ”privat barnomsorg – Pedagogisk omsorg (familjedaghem)”.

Så om det är barnomsorg i mindre grupp med pedagoger som älskar sitt jobb så har ni kommit rätt! Klicka här för att komma till startsidan och kan läsa mer om verksamheten, eller klicka här för att komma till Pyrets sida på Stockholmsstads hemsida där ni kan ansöka om plats direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>